Deja Vu sierraden en lederwaren

Deja Vu sierraden en lederwaren

Hoe het begon

Als je deze blog leest, dan ben je vast al bekend met de Deja Vu horloges. Daarmee begon het allemaal in 2000 mee toen er patent werd aangevraagd op het wisselbare horloge.

Maar eigenlijk begon het echte verhaal 15 jaar daarvoor al.

"20.000 Duitse Mark, dan kunt u mijn winkel kopen. Ik ben zwanger en geef het op.” Dat waren de exacte woorden van de eigenaresse van een geschenkenwinkel in Kirchheim tegen Brigitte Gertz-Ziegler. Brigitte verkocht regelmatig zelfgemaakte sierraden terwijl ze haar middelbare school en vervolgopleidingen volgde om een extra zakcentje bij te verdienen. En later verkocht ze de creatieve items op festivals en fairs. Maar een eigen bedrijf, dat was Brigittes droom. Helaas wist ze ook dat van de gevraagde 20.000 Mark ze er 9.000 tekort kwam...

Een paar dagen later stond Brigitte op een festival in de stad Nürtingen, waar zij woonde. Midden in de drukte stond ze te praten met een vrouw en die vroeg: "Waar heb je je grote oorbellen vandaan?” Toen ze hoorde dat Brigitte deze zelf produceerde vroeg ze: "Kun je mij twee duizend stuks leveren? Ik heb een stand op Hockenheim en wil je kleurrijke spiegel oorbellen aan de festival bezoekers verkopen. Ik geef u er 9000 Mark voor." Uiteraard ging Brigitte vrolijk in op haar aanbod. Het was als een wonder. Onverwacht had ze toch het nodige startkapitaal. En zo kon ze de 1985 Deja Vu openen; ze noemde het toen ‘das Lila-Lädle’ (de paarse pollepel).

Deze ‘das Lila-Lädle’ was de kern van het merk Deja vu. Vanaf het begin stonden ze voor het speelse gebruik van kleuren, vormen en materialen. Een veelzijdige aanbod van glazen sieraden stenen, kralen en elementen moeten klanten aanmoedigen om creatieve sieraden te ontwerpen. Aan creatieve inspiratie en nieuwe ideeën was geen tekort in de eigen werkplaats en bij de klanten. Het concept sloeg aan, en zo is in een korte tijd een erkend merk gegroeid.

De collectie

Vandaag de dag zijn er -naast de horloges- drie andere prachtige producten verkrijgbaar. De hangers, de tassen en de portemonnees. Allemaal met de bijzondere eigenschap dat je ze zelf kunt stylen naar smaak en wens. 

Om het voor nieuwe bezoekers of jarenlange fans helder te maken hoe de montage van al deze verschillende Deja Vu lijnen werkt, hebben we een pagina's met instructies samengesteld. Met deze pagina's geven we, naast de diverse filmpjes die we gepubliceerd hebben, een helder beeld van de mogelijkheden.

Afstandsringen

Horloges
Lees en bekijk alles over de werking van de Deja Vu horloges.

Montageringen

Hangers
Lees alles over de mogelijkheden van de Deja Vu hangers.

Montagenaald

Tassen en portemonnees
Bekijk de unieke functies van de Deja Vu tassen en portemonnees.

Heb jij bijzondere combinaties gemaakt, tips voor andere Deja Vu fans of ideëen voor sierringen, laat het ons dan weten.

x