Tijd voor een nieuwe site

Tijd voor een nieuwe site

Na het feestgedruis van het afgelopen jaar waarin we ons 10-jarig jubileum vierden, vinden we het tijd worden om onze website weer eens aan te passen naar de huidige stand van techniek en de wensen van onze bezoekers. De site is helemaal ontworpen om op zowel een smartphone, tablet en normaal scherm goed vertoond te worden. Alle plaatjes zijn altijd goed in beeld en de teksten schalen mee met de grootte en oriëntatie van jouw apparaat.

We hebben de categorie-indeling gewijzigd om het passend te maken bij het huidige aanbod van producten. Je start je expeditie voor de mooiste producten nu met een keuze voor HorlogesHangers of Tassen. Vanuit die keuze kun je verder kiezen voor de onderliggende categoriën. We hopen dat de keuze hiermee overzichtelijker wordt.

Ook nieuw is met regelmaat een nieuwe blog. Verwacht daarin informatie over de werking van de systemen of achtergrondinformatie over de producten of het maakproces.

Wat blijft is het vertrouwde logo. 

De Veelgestelde Vragen pagina is uitgebreid, zodat je de antwoorden op de meeste vragen zelf kunt opzoeken. Heb je vragen waarop je het antwoord niet hebt gevonden of opmerkingen, laat ze ons dan weten!

x