Deja Vu Tassen

Deja Vu Tassen

In oktober 2016 presenteerde Deja Vu haar collectie tassen. Dat deze collectie niet zomaar een aantal nieuwe producten voorstelde, was al direct duidelijk. Na enkele jaren van voorbereiding, is Deja Vu er in geslaagd een serie praktische tassen neer te zetten die aansluit bij het wissel-concept dat we kennen van de horloges en hangers. 

Alle tassen hebben een uniek systeem waarbij je de cover kunt wisselen via een universele rits én je de sluiting kunt stylen met alle sierringen uit de collectie.

Na de introductie van de leren tassen, is de familie uitgebreid met tassen en covers van textiel en later met kunstleer dat zo soepel is dat je het verschil met echt leer niet opmerkt.

In april 2019 is de collectie uitgebreid met kunstleren tassen, rugzakken, clutches en portemonnees in vintage look. Voor het eerst worden in dezelfde vintage kleuren ook horlogebanden en zelfs bijbehorende sierringen toegevoegd aan de collectie. 

Hoe werkt het?

De covers worden met een rits aan de achterzijde van de tas of rugzak gemonteerd. Elke cover van elk materiaal is met elke willekeurige tas te combineren. Je maakt zo de mooiste en verrassendste combinaties.

De sluiting heeft standaard een RVS sierring die past bij de 'dop' in het midden van de sluiting. Je past deze sierring eenvoudig aan door de dop aan de achterzijde los te schroeven. 

Wil je exact weten hoe het werkt, kijk dan op onze pagina met uitleg.

Portemonnees en clutches

Als aanvulling op de collectie tassen en rugzakken, heeft Deja Vu een collectie portemonnees en clutches. Deze hebben een sluiting die je kunt stylen zoals bij de tassen. Ze hebben geen cover die gewisseld kan worden.

 

Bekijk alle tassen >

Bekijk alle covers >

Bekijk alle portemonnees >

 

 

Deja Vu tassen voorjaar 2019 from Time to Watch on Vimeo.

Blog archief
x