Over ons

Hartelijk dank voor je bezoek!

Mijn naam is Barbara Spapens - van Rooijen en ik ben eigenaar van een aantal succesvolle webshops, waaronder Time to Watch. 

In 2008 kwam het horloge systeem van Deja vu op mijn pad. Ik was meteen verliefd op het unieke en  leuke systeem. Eindelijk kon ik bij elke outfit een passend horloge dragen. En de kwaliteit was ook nog eens top!

In de praktijk bleek het lastig om steeds een de sierringen en banden bij te bestellen. De levertijd was -voor mijn geduld- te lang bij de winkel in de buurt. Dat moet anders kunnen, dacht ik.

Ik ben op zoek gegaan op internet en kwam tot de ontdekking dat er nog geen online winkel te vinden was. De eerste stap om deze webshop te starten was gezet.

Nu, meer dan 11 jaar later, wordt de webshop steeds meer bezocht, komen er meer mooie Deja Vu producten bij, zoals de tassencollectie. En ik ben er verschrikkelijk trots op dat ik nog steeds klanten mag verwelkomen die 11 jaar geleden al hun eerste bestelling bij me plaatsten. Hartelijk dank voor jullie vertrouwen!

Ik hoop dat je net zo enthousiast bent als ik over de mooie producten in onze webshops. Mocht je tegen een probleem of een vraag aanlopen, mail me dan.

Met vriendelijke groet,

Barbara Spapens - van Rooijen

x