Herfstupdate van Time to Watch

Herfstupdate van Time to Watch

Herfstupdate van Time to Watch

Herfst is weer aangebroken

Het is weer zo ver, we zitten midden in de herfst! Guur weer, de temperaturen dalen en het regent. Maar het betekent ook dat jij je najaarsoutfit weer uit de kast mag trekken! Die outfit wil je natuurlijk wel combineren met de juiste accessoires. Gelukkig heb jij Deja Vu accessoires, wat betekent dat je weer kunt gaan combineren. De nieuwe collectie van Deja Vu zit vol met trendy kleuren en patronen die helemaal bij het seizoen passen.

Trends van het moment

Dé najaarstrend van het moment? Bloemenprints! Nee, de bloemetjes zijn niet alleen geschikt voor de lente en de zomer, ook in de herfst mogen ze gezien worden. Hoewel vooral donkere tinten in de herfst te zien zijn, mag een lekker felle bloemenprint ook gerust!

 

 

We blijven met de volgende trend nog even in de natuursfeer: ook dierenprinten zijn helemaal in dit seizoen. Het dier dat dit najaar centraal staat is het luipaard. De luipaardprint is op veel verschillende manieren in je outfit te verwerken. Zo kun je het ook subtiel toepassen, bijvoorbeeld met een mooie sierring voor je horloge, tas of ketting. Nieuw in het assortiment van Deja Vu is deze trendy luipaardprint schijf:

 

 

 

Een ander patroon dat we overal terug zien dit seizoen, is de ruit. Dat past helemaal binnen de zogenaamde neo-bourgeois trend. Hierbij kun je denken aan blazers met ruiten, een zijden of satijnen sjaaltje en lekker veel tweed. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, van een compleet broekpak in deze stijl, tot dit stijlvolle ruiten bandje, nieuw in het assortiment van Deja Vu:

 

Ten slotte is er nog een punt waar wij de trends al een beetje voor waren. In ons assortiment vind je namelijk al jarenlang de mooiste sierringen van parelmoer. Ook parelmoer zul je heel vaak tegenkomen dit najaar, vooral in accessoires. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie parelketting (of ketting met parelmoer sierring), speldjes met leuke parels of een parelmoer sierring voor je horloge of handtas. Hier vind je ons assortiment aan parelmoer.

Welke trends passen bij jouw look?

Welke trends passen helemaal bij jouw look? Hier op de site bekijk je eenvoudig het assortiment van Deja Vu, waaronder de nieuwe collectie. Je kunt eenvoudig online bestellen, en je keuze krijg je vervolgens snel thuisbezorgd. Wil je de sierringen, bandjes, tassen of kettingen toch liever eerst in het echt bekijken? Dat kunnen we ons goed voorstellen! Daarom nodigen we je ook van harte uit in onze winkel, waar we natuurlijk de benodigde coronamaatregelen genomen hebben, zodat jij alsnog veilig kunt shoppen.

 

We hopen je graag snel te verwelkomen!

 

Veel liefs en take care,

Het team van Silvrants Edelsmid en Time to Watch

Plaats jouw commentaar
Blog archief
x