Deja vu - Het unieke uurwerk voor elke stijl

Het Deja vu wisselsysteem heeft als basis een uurwerk. Er is keuze uit twee uurwerken: 20 mm waarover de band en sierringen van boven gemonteerd worden en 28 mm waar de band en de sierringen van onder gemonteerd worden. De instructies hieronder betreffen het 20mm uurwerk.

Als eerste wordt een band over het uurwerk geschoven. Daarna volgen één of twee sierringen. Hoeveel sierringen geplaatst kunnen worden is afhankelijk van de dikte van de sierringen. Tot slot worden de sierringen gefixeerd met een montagering. De montagering wordt in de uitkeping van het uurwerk geplaatst en deze montagering steekt, na de montage, een beetje uit de uitkeping. Een hulpmiddel om de montagering te plaatsen of verwijderen is een montagenaald.

Download

Bij gebruik van een dunne sierring wordt een afstandring gebruikt tussen het uurwerk en de band. De afstandring voorkomt daarmee het draaien van de sierring.

Bekijk hier de video ››

Bekijk hier de hele collectie ››

Bekijk hier hoe je de tijd aan kunt passen ›› 
 

Goed om te weten

Het Deja vu quarz-uurwerk is gemaakt van nikkel-vrij RVS en voorzien van mineraalglas. Het wordt in Pforzheim (Duitsland) geproduceerd.

De exacte afmetingen van de uurwerken zijn als volgt.

 

Garantie

Op het uurwerk zit 2 jaar garantie. Deze is van toepassing is bij een technisch probleem.
Uitgesloten van garantie zijn het glas en de batterij, tenzij er sprake is van een productiefout.
Je kunt in de menu optie 'Mijn Account' en 'Bestellingen' zien wanneer je een bepaald artikel hebt aangeschaft.

Hoe maak ik aanspraak op de garantie?
Kijk hier voor informatie over garantie en klachten.

x