Montage van een Deja Vu hanger

De benodigdheden

Voordat we uitleggen hoe je het Deja Vu horloge monteert, bekijken we de benodigdheden. Deze tref je aan in elke opbergdoosje dat je bij een hanger geleverd krijgt. Heb je nieuwe montageringen of een naald nodig, dan hebben we deze uiteraard ook in onze shop.

Afstandsringen

Afstandsringen
De afstandsringen helpen je om de ruimte tussen de hanger en de ring met het oog (het oog waardoor je je ketting rijgt) op te vullen als je een dunne sierring gebruikt. Door de ruimte die overblijft te 'dichten' zorg je ervoor dat de sierringen goed op hun plaats blijven. De afstandsringen zijn er in 3 diktes.

Montageringen

Montageringen
De montageringen zorgen voor het afsluiten van de sierring(en) om de hanger. De montagering bevestig je in de inkeping van de hanger. Doordat de montagering wat uit de behuizing steekt, blijven de sierringen op z'n plaats. De montageringen zijn er in zwart en transparant.

Montagenaald

Montagenaald
De naald gebruik je om de montagering te verwijderen. Je steekt de naald onder de montagering op de plaats waar de hanger een kleine inkeping heeft. Zo 'wip' je de montagering eenvoudig los.

Bewaar de naald, net als de andere kleine onderdelen, op een plaats waar kleine kinderen er niet bij kunnen.

Montage

Volg de stappen hieronder om jouw eigen creaties samen te stellen.


  1. Leg de dop (voorkant, het zichtbare deel) van de hanger op tafel met de achterzijde omhoog.
  2. Schuif één of twee sierringen over de dop.
  3. Plaats een afstandsring over het uurwerk als je maar één dunne sierring gebruikt.
  4. Schuif de ring met het oog (het oog waardoor je je ketting rijgt) over de dop.
  5. Plaats een montagering over de dop -bovenop de sierringen- zodat de montagering in de inkeping valt. 

Als er onvoldoende ruimte is om de montagering te bevestigen, gebruik dan maar één sierring of twee dunnere sierringen om te combineren.
Als er ruimte overblijft waardoor de sierringen of het uurwerk gaan draaien tijdens het dragen, plaats dan een afstandsring of gebruik een dikkere afstandsring.

 

Hangers voor gebruik met een uurwerk

In onze collectie tref je ook hangers aan die je kunt gebruiken met een uurwerk. Je kunt dan het uurwerk om je hals dragen. Je kunt de instructies voor de montage van het horloge raadplegen voor de werking hiervan. Vervang in de instructie het woord 'band' door 'hanger'.

Meer informatie

 
Sets hangers

Hanger sets
De hangers in sets (FK sets) kunnen niet voorzien worden van een sierring. Deze hangers worden geleverd met meer dan 30 vilten schijfjes waarmee je de hanger kunt decoreren. Een erg leuk cadeau!

Montagenaald

Veelgestelde vragen
Vind je niet het antwoord op je vraag op deze pagina? Bekijk dan de pagina met Veelgestelde Vragen.

x