RSS

Blog

Herfstupdate van Time to Watch
Herfstupdate van Time to Watch

Herfstupdate van Time to Watch

Herfst is weer aangebroken

Het is weer zo ver, we zitten midden in de herfst! Guur weer, de temperaturen dalen en het regent. Maar het betekent ook dat jij je najaarsoutfit weer uit de kast mag trekken! Die outfit wil je natuurlijk wel combineren met de juiste accessoires. Gelukkig heb jij Deja Vu accessoires, wat betekent dat je weer kunt gaan combineren. De nieuwe collectie van Deja Vu zit vol met trendy kleuren en patronen die helemaal bij het seizoen passen.

...
Edelstaal en Metaal design, maar welk materiaal is het nou eigenlijk?
Edelstaal en Metaal design, maar welk materiaal is het nou eigenlijk?
Regelmatig worden vragen gesteld over de gebruikte materialen van de edelstalen en Metaal Design sierringen. Maar ook over de sluiting van de banden en het uurwerk. In deze blog duiken we in de wereld van metalen, legeringen en hoe 'edel' edelmetaal wel is.
Deja Vu Tassen
Deja Vu Tassen
In oktober 2016 presenteerde Deja Vu haar collectie tassen. Dat deze collectie niet zomaar een aantal nieuwe producten voorstelde, was al direct duidelijk. Na enkele jaren van voorbereiding, is Deja Vu er in geslaagd een serie praktische tassen neer te zetten die aansluit bij het wissel-concept dat we kennen van de horloges en hangers.
Deja Vu sierraden en lederwaren
Deja Vu sierraden en lederwaren
Als je deze blog leest, dan ben je vast al bekend met de Deja Vu horloges. Daarmee begon het allemaal in 2000 mee toen er patent werd aangevraagd op het wisselbare horloge. Eigenlijk begon het echte verhaal 15 jaar daarvoor al...
Afmetingen van de banden
Afmetingen van de banden
Eén van de meestgestelde vragen is 'Welke band past me als ik een pols van zoveel centimeter omvang heb?'. En dat is logisch als je een product vanaf een scherm aanschaft en het in één keer goed wilt doen. Daarom besteden we in deze blog aandacht aan de diverse flexibele banden en de beste optie voor elke pols.
Tijd voor een nieuwe site
Tijd voor een nieuwe site
Na het feestgedruis van het afgelopen jaar waarin we ons 10-jarig jubileum vierden, vinden we het tijd worden om onze website weer eens aan te passen naar de huidige stand van techniek en de wensen van onze bezoekers.
x